Sportmassage

Deskundige behandeling, deskundig advies!

Sportmassage

Sportmassage is een krachtige, effectieve en diepgaande massage van de spieren met de insteek preventie. Sportmassage wordt echter ook veelvuldig toegepast bij blessures, overbelasting (tevens als gevolg van werk), myogelosen etc. Daarnaast is een (sport)massage ook voor reumatische klachten zeker aan te bevelen. Het lichaam wordt opnieuw in balans gebracht zodat de belastbaarheid en de belasting weer beter op elkaar zijn afgestemd. Deze massage wordt vergezeld van een advies op maat.

Een sportmasseur kan verder:

  • Verschillende massagebehandelingen geven ter verbetering van de conditie van de spieren;
  • Door regelmatig contact met de (niet)sporter een beginnende blessure tijdig herkennen en indien nodig doorverwijzen;
  • Preventief ondersteunende tapes of bandages aanleggen;
  • Preventieve adviezen geven door het uitvoeren van functietesten (lenigheid en kracht);
  • Adviseren over gezond en veilig sporten, actief bewegen, sportkleding, voeding en hygiëne;

Activerend als sederend

Een sportmassage kan zowel activerend als sederend (ontspannend) worden toegepast, al naar gelang de aard van de klachten of de doelstelling van de massage. Tevens kan de massage afgestemd worden op bevordering van het herstel of juist ter voorbereiding op een wedstrijd of andere inspanning.

Sportmassages worden tevens veelvuldig met goed resultaat ondergaan bij nek-, schouder- en rugklachten als gevolg van overbelastingen door werk of sport.

Een sportmassage is zeker niet alleen voor fanatieke sporters een must, maar ook voor amateursporters. Deze massage is tevens ter preventie van klachten die onze alledaagse werkzaamheden met zich meebrengen uitermate geschikt.

Onze masseur is maandag tot en met vrijdag aanwezig. Bij dringende gevallen kan in samenspraak met de masseur bij uitzondering een afspraak worden gemaakt op een andere dag.


Enthousiast geworden of wil je graag eens kennismaken met sportmassage bij Massagepraktijk BoXfit? Bel vandaag nog met 06-58817445 om een afspraak te maken