Bedrijven

Voor uw personeelsuitje of als extra faciliteit voor uw medewerkers!

Bedrijven

Wat Sportcentrum Boxfit bedrijven zoal te bieden heeft…

Workshops die wakker schudden…

Wrijvingen. Niet optimaal functioneren. Iedere werkvloer heeft zijn knelpunten. Sportcentrum Boxfit biedt verrassende workshops voor bedrijven en organisaties die willen investeren in alerte en weerbare medewerkers, die met plezier werken én samenwerken.

Personal training: de kickstart van je werkdag!

Personal training bij Boxfit betekent: maximale persoonlijke aandacht tegen uiterst vriendelijke tarieven. Lekker intensief sporten in de ochtenduren onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Keuze uit kickboksen, boksen en fitness. Alleen of in een klein gezelschap van maximaal vier personen. Vaste dag, vaste tijd.

Bedrijfsuitjes waarbij iedereen mag uitdelen

Een bedrijfsuitje met stoten en traptechnieken op het menu. Dat is nog eens verfrissend, uitdagend en fun! Of u nu kiest voor een workshop zelfverdediging of een clinic in ‘martial arts’: de ervaren instructeurs onder leiding van Sanjin Peco bereiden u een programma op maat.

Sportcentrum Boxfit biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot het verzorgen van workshops, clinics en gastlessen. We kunnen lessen verzorgen in één van onze ruimtes in de sportschool aan de Nijverheidsweg 11 te Gemert of op een locatie naar uw keuze (in uw bedrijf, in een (gym)zaal, sportruimte etc.).

Mogelijkheden

Qua invulling zijn er allerlei mogelijkheden. We geven sportlessen zoals boksen,kickboksen,mix martial arts aan scholieren als een verfrissende invulling van de gymles. We faciliteren bedrijfsuitjes en voegen een sportieve noot toe. Dit is een prima middel tot teambuilding bijvoorbeeld. Weerbaarheids workshops, vrijgezellen uitjes en kinderfeestjes, het is zomaar een greep uit de opties die wij bieden.


Contact opnemen