Fitness

Een laagdrempelige maar effectieve én leuke manier om aan uw gezondheid te werken!

Fitness

Boxfit Gemert biedt een volwaardige fitness ruimte met de hoogwaardige en moderne TechnoGym fitness apparatuur. TechnoGym is een Italiaans fitness merk en wereldwijd marktleider op het gebied van fitnessapparatuur.

Elk product van TechnoGym is gebaseerd op de recentste wetenschappelijke inzichten. Elk toestel van TechnoGym zorgt ervoor dat iedere beweging van uw fitnesstraining een natuurlijke weg volgt.

Er is een fitnessruimte met cardio- en krachtapparatuur (inclusief de nieuwste freemotion lijn!). In die fitnessruimte bevindt zich ook de free-weight corner met squatrek,smit machine, benchpress, dumbbels, bankjes etc

TIP! Het Freemotion Circuit!

Nieuw is het FreeMotion circuit. Op deze manier traint u meerdere spiergroepen tegelijk. Net zoals u in het dagelijks leven of tijdens uw sportactiviteiten meerdere spieren en gewrichten gelijktijdig beweegt.
Geen eenzijdige beweging op een toestel dat maar 1 kant op kan, maar 3 dimensionale trainingen voor het hele lichaam. Wanneer je de freemotion-lijn combineert met onze cardiotoestellen creëer je een volledig training op jouw niveau!

Enthousiast geworden of wil je graag eens kennismaken met fitness bij Sportcentrum Boxfit

Intake Gesprek