Cardio Boxing

Werk aan uw conditie met vrouwen onder elkaar!

Cardio Boxing

Voor wie op zoek is naar een zeer prettige en vrouwvriendelijke sportschool in Gemert kan terecht bij Boxfit. Trainen in groepsverband met andere vrouwen of in de fitness met een zeer ruim aanbod is allemaal mogelijk. De les is laagdrempelig om in te stappen en de sfeer onderling staat bekend als gezellig en gedreven. Deze les is op maandag om 20:00 uur en vrijdag om 19:00 uur.

Cardio Boxing is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren.

Op de bokszakken en op handschoenen van je trainingspartner worden verschillende boks- en traptechnieken geoefend vanuit de kickbokssport. In duovorm zal je uitgedaagd worden om de verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je krachtoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.

Wat levert Cardio Boxing op?

Je gaat afvallen doordat het boksen je een hoge vetverbranding oplevert terwijl je conditie gaat toenemen door deze intensieve training. Het reactievermogen wordt scherper en je balans, je snelheid en coördinatie worden beter. Deze Cardio Boxing is voor iedereen, van jong tot oud. En het maakt niet uit of je nu man of vrouw, een beginneling of een gevorderde bent.

Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Een hogere vetverbranding. Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Heerlijk om ’s avonds de dag mee af te sluiten, en een perfecte manier om ’s ochtends alert en energiek de dag te beginnen. Sportcentrum BoXfit is er voor iedereen.


Enthousiast geworden of wil je graag eens kennismaken met Cardio Boxing bij BoXfit

Intake aanvragen